Social Icons

Pages

Monday, 28 January 2013

Tarikh Lahir & Ayat-Ayat Menarik Terhasil

Mari kita tengok ape ayat yang keluar dari tarikh lahir korang.

1-Ambil ayat dari bulan korang lahir: 

January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling




2-Ambil ayat dari hari lahir korang:


1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun



3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan: 

1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan


4-Ambil ayat dari color yang korang suka:

putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!


Contoh ayat lahir pd 12/10/1995:

aku menyanyi dengan kerbau ayah kawan aku di atas motosikal sebab aku seksi dan aku boleh buat.

So sambung ayat2 ni tgk apa ayat yg keluar dari tarikh lahir korang..:)


No comments:

Post a Comment

 

Followers

Sample Text

Assalamualaikum semua! name digelar Amin Starz El Briget korang boleh pangil aku ''Amin @ Starz or Neo' seorang lelaki & yang paling penting lagi masih solo hohoho...(^0^). Ok setakat tu je (tulis bebanyak korang bukan bace), jangan lupe follow,You follow me i follow you back :) orite! Akhir kate danke!!!...

Ok x blog nih