Social Icons

Pages

Thursday, 17 April 2014

17 cara mengikat tali kasut

Hai.......ops tapi sebelum tu Assalamualaikum semua. Neo harap korang sihat wal minyak afiat hendaknya. Dah lame Neo tak post someting kat blog Neo nih....hal ini disebabkan kesibukan Neo menyiapkan beberapa tugasan yang rumit lagi pelik. Ok baiklah sebelum dipanjangkan cerite nih sehingga menjadi tesis bahasa yang hancur, mari kita teruskan dengan objektif kita.....

Mari kita berkenalan dengan asas bahasa jepun.


Gambar berikut menunjukkan aku dikelilingi oleh aweks....hehehe jangan dengki taw....muhahaha....


Assalamualaikum semua!!!.....haaaa dah lame Neo x bukak blog nih...Lagi pon Neo tengah sibuk dengan tugasan sem 2 nih.....baru kene buat 3 assignment....kalo 10 assignment mati Neo hahaha....dah lima hari Neo tak dapat tidur yang lena....kalo tido pon asik mimpi ngeri je....(mimpi dihempap keje khusus).tapi dalam kesibukan masa yang membunuh ibarat gelora di lautan hindi (fuh ayat gempak giller)....sedikit sebanyak telah mendidik Neo menjadi dewasa....ok mari kita teruskan dengan objektif kita.....

 

Followers

Sample Text

Assalamualaikum semua! name digelar Amin Starz El Briget korang boleh pangil aku ''Amin @ Starz or Neo' seorang lelaki & yang paling penting lagi masih solo hohoho...(^0^). Ok setakat tu je (tulis bebanyak korang bukan bace), jangan lupe follow,You follow me i follow you back :) orite! Akhir kate danke!!!...

Ok x blog nih