Social Icons

Pages

Thursday, 17 April 2014

17 cara mengikat tali kasut

Hai.......ops tapi sebelum tu Assalamualaikum semua. Neo harap korang sihat wal minyak afiat hendaknya. Dah lame Neo tak post someting kat blog Neo nih....hal ini disebabkan kesibukan Neo menyiapkan beberapa tugasan yang rumit lagi pelik. Ok baiklah sebelum dipanjangkan cerite nih sehingga menjadi tesis bahasa yang hancur, mari kita teruskan dengan objektif kita.....


 kali ni Neo nak post panduan cara-cara mengikat tali kasut dengan cara yang pelik-pelik.....tapi menarik...mari kita saksikan.....

Selamat mencuba......mata ne!!!....

No comments:

Post a Comment

 

Followers

Sample Text

Assalamualaikum semua! name digelar Amin Starz El Briget korang boleh pangil aku ''Amin @ Starz or Neo' seorang lelaki & yang paling penting lagi masih solo hohoho...(^0^). Ok setakat tu je (tulis bebanyak korang bukan bace), jangan lupe follow,You follow me i follow you back :) orite! Akhir kate danke!!!...

Ok x blog nih