Social Icons

Pages

Thursday, 14 May 2015

Bacaan Doa Qunut Solat Subuh



Assalammualaikum...haaa dah lame tak update blog ney. Dah bersawang dah nampak nye.
Ok tampa membuang masa mari kita teruskan dengan topik kita hari ini. Umum mengetahui doa qunut dibaca pada iktidal rakaat kedua waktu solat subuh. Hukum membaca doa qunut adalah sunat ab'ad (sunat yang dituntut).

 

Followers

Sample Text

Assalamualaikum semua! name digelar Amin Starz El Briget korang boleh pangil aku ''Amin @ Starz or Neo' seorang lelaki & yang paling penting lagi masih solo hohoho...(^0^). Ok setakat tu je (tulis bebanyak korang bukan bace), jangan lupe follow,You follow me i follow you back :) orite! Akhir kate danke!!!...

Ok x blog nih