Social Icons

Pages

Featured Posts

Thursday, 14 May 2015

Bacaan Doa Qunut Solat Subuh



Assalammualaikum...haaa dah lame tak update blog ney. Dah bersawang dah nampak nye.
Ok tampa membuang masa mari kita teruskan dengan topik kita hari ini. Umum mengetahui doa qunut dibaca pada iktidal rakaat kedua waktu solat subuh. Hukum membaca doa qunut adalah sunat ab'ad (sunat yang dituntut).

Tuesday, 24 June 2014

Asas tulisan jepun : Tulisan Hiragana.


Salam semue....hari ney mari kite teruskan dengan pembelajaran kitew.....O~hohoho....

Ok kite mulekan dengan tulisan Hiragana....di bawah ini adalah senarai huruf-huruf yang terdapat dalam tulisan hiragana.....

Thursday, 17 April 2014

17 cara mengikat tali kasut

Hai.......ops tapi sebelum tu Assalamualaikum semua. Neo harap korang sihat wal minyak afiat hendaknya. Dah lame Neo tak post someting kat blog Neo nih....hal ini disebabkan kesibukan Neo menyiapkan beberapa tugasan yang rumit lagi pelik. Ok baiklah sebelum dipanjangkan cerite nih sehingga menjadi tesis bahasa yang hancur, mari kita teruskan dengan objektif kita.....
 

Followers

Sample Text

Assalamualaikum semua! name digelar Amin Starz El Briget korang boleh pangil aku ''Amin @ Starz or Neo' seorang lelaki & yang paling penting lagi masih solo hohoho...(^0^). Ok setakat tu je (tulis bebanyak korang bukan bace), jangan lupe follow,You follow me i follow you back :) orite! Akhir kate danke!!!...

Ok x blog nih