Social Icons

Pages

Saturday, 24 November 2012

Ketahui jantina laptop anda

Sila ikut step-step di bawah.



1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:-

           CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love you"


2. Selepas itu tekan save , ubah save as type kepada All Files 
(pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari nanti). Save as = love u.vbs


3. Apabila habis save keluar file cam ni:-


4. Then double click file yang keluar tadi (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

5. Cuba korang dengar betul-betul suara "i love u" tu, suara lelaki ke suara perempuan yang keluar?.

6. kalau tak suke ayat "i love u" tu korang boleh tukar ikut suka hati korang.

No comments:

Post a Comment

 

Followers

Sample Text

Assalamualaikum semua! name digelar Amin Starz El Briget korang boleh pangil aku ''Amin @ Starz or Neo' seorang lelaki & yang paling penting lagi masih solo hohoho...(^0^). Ok setakat tu je (tulis bebanyak korang bukan bace), jangan lupe follow,You follow me i follow you back :) orite! Akhir kate danke!!!...

Ok x blog nih